|
Co nowego na Forum Polki.pl
Wystające staniki
Dla mnie największym obciachem jest wystający poszarzały stanik znad lini bluzki np. przy ramiączkach lub cały tył w przypadku za dużej bluzki...A co sądzicie na temat noszenia kolorowych staników np. turkusowych do białych bluzek?
Skarpety i sandały
Co myślicie o mężczyznach, którzy noszą białe skarpety do sandałów? Zwracacie na to uwagę? To na hit czy kit sezonu? A może wygoda ponad wszystko?
Bukiet ślubny
Witajcie dziewczyny, proszę, abyście umieszczały tutaj swoje propozycje bukietów ślubnych. Jaki wybrać bukiet dla panny młodej, jaki kwiat do butonierki pana młodego i co dla świadków?
|

02-02-2010, 09:36
|
|
Member
Zobacz mój nowy profil
Nneka.polki.pl
|
|
|
|
|
Jaka bielizna?
Jaką bieliznę nosicie? Seksowna czy wygodną? Elegancką czy sportową? Stringi, figi, szorty czy brazylianki? A staniki? Uwielbiam bieliznę, kupowanie jej przymierzanie i rozmawianie na temat seksownych dodatków sprawia mi wielką frajdę i poprawia humor 
|

02-03-2010, 12:41
|
|
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
talkative.polki.pl
|
|
|
|
|
Odp: Jaka bielizna?
Ja zazwyczaj stawiam na bieliznę seksowną, elegancką i wygodną zarazem. Nie noszę z reguły bielizny sportowej, chyba, że idę na fitness, albo pobiegać - wtedy ta seksowna raczej się nie sprawdza  W kwestii tej dolnej części bielizny to najczęściej wybieram stringi, albo szorty; takie np. uwielbiam: http://www.koronka.pl/wolbar-siva.html Bardzo ładnie takie szorty podkreślają pośladki i pupa wygląda w nich zawsze zgrabnie!
|

10-03-2010, 20:13
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
aleksia1.polki.pl
|
|
|
|
|
Ja uwielbiam seksowna bielizne,ale musi byc tez przede wszystkim bardzo wygodna.
Dlatego zwykle jesli mam zamiar cos kupic to szukam tutaj http://www.sisi.pl
|

10-03-2010, 21:48
|
|
Member
Zobacz mój nowy profil
MartaCi.polki.pl
|
|
|
|
|
A może by i seksowna i wygodna? Nie wiem czemu ale mnie się jakoś zawsze to wyklucza...
|

12-03-2010, 09:47
|
|
|
|
Oczywiście, że może być. Dla mnie bielizna musi być seksowna - dla mojego dobrego samopoczucie - i wygodna  Dużo mam takiej
Ale przyznam zdarzały też się wpadki ze stringami - ale to zazwyczaj jak zauważyłam jakieś tanie w sklepie zwykłym i bez zastanowienia kupiłam.
Teraz to gównie przez internet kupuje
MartaCi a kupujesz spodenki? bo na tych nigdy się nie zawiodłam.

14-03-2010, 21:43
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
nikita2.polki.pl
|
|
|
|
|
A ja uwielbiam ladna i do tego seksowna  Zalezy od mojego natroju i od tego jaka jest pogoda na dworze 

24-03-2010, 20:54
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
aleksia1.polki.pl
|
|
|
|
|
Cytat:
Napisał nikita2
A ja uwielbiam ladna i do tego seksowna  Zalezy od mojego natroju i od tego jaka jest pogoda na dworze 
|
Oj tak ,pogoda ma tutaj zdecydowanie duży wpływ na to co założe- jeśli chodzi o bielizne a to dlatego ze oczywiscie zimą raczej na sam dół szuflady chowam stringi.
|

25-03-2010, 13:58
|
|
Junior Member
Zobacz mój nowy profil
Babe.polki.pl
|
|
|
|
|
jaki związek ma bielizna z pogodą? W sensie, że w zimę nosicie ciepłe, barchanowe gacie?? Ja cały rok noszę tę samą, lubię damskie bokserki, sznurkowe stringi, biustonosze muszą być seksi i ładnie eksponować biust. Co myślicie o haleczkach pod sukienki?
|

25-03-2010, 20:33
|
 |
Senior Member
Zobacz mój nowy profil
aleksia1.polki.pl
|
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Babe
jaki związek ma bielizna z pogodą? W sensie, że w zimę nosicie ciepłe, barchanowe gacie?? Ja cały rok noszę tę samą, lubię damskie bokserki, sznurkowe stringi, biustonosze muszą być seksi i ładnie eksponować biust. Co myślicie o haleczkach pod sukienki?
|
Oczywiscie , jesli chodzi o zime, to u mnie stringi odpadaja.Nie moge narażac siebie na zapalenie pęcherza.Ale latem jak najbardziej.
CO do haleczek to tak - ale tutaj tylko wtedy kiedy nosze sukienki.
|

28-03-2010, 21:26
|
|
Junior Member
Zobacz mój nowy profil
Babe.polki.pl
|
|
|
|
|
no co ty, i nosisz gacie, które z zimę chronią Cię od zapalenia pęcherza??!! Ja tam striny cały rok, jak chce się grzać w tamtych okolicach to rajtki wkładam  Haleczki tak!! Cudo: http://www.sisi.pl/images_cache/bd4c...7f4a14e809.jpg
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|